Shoei NXR2 Faust TC-5 motorcykelhjelm (mat sort / brun)

SKU
MD97259-MAIN
HURTIG LEVERING
SIKKER BETALING

Information om produktet

NXR2 - Renhed raffineret

Sportshjelm til landevejskørsel

Helheden er altid mere end summen af dens dele.
Det er i bund og grund komponenterne komfortabel pasform, højeffektiv ventilation, gennemprøvet aerodynamik, pålidelig sikkerhed og maksimal bærekomfort, der udgør en sportshjelm af høj kvalitet.
Men det er vores årtiers erfaring med udvikling af motorcykelhjelme, vores kompromisløst høje håndværkskvalitet og vores forskningsbaserede syn på kravene fra motorcyklisterne i dag og i morgen, der gør disse egenskaber til en førsteklasses sportshjelm: den kompakte og lette SHOEI NXR2, i traditionen for sportshjelme af høj kvalitet fra XR-serien.

Sikkerhed
Den ydre skal af AIM (Advanced Integrated Matrix) kombineret med et polystyren kernesystem bestående af flere elementer med forskellig absorptionskapacitet giver optimal beskyttelse mod stød.
CWR-F2-visiret, der er nyudviklet til SHOEI NXR2 med todimensionel formning, giver et forvrængningsfrit og meget naturligt syn. Forstærkninger i visirets øverste og nederste kant øger torsionsstivheden, og en låsemekanisme, der nu er placeret i midten, forhindrer, at visiret åbnes utilsigtet. Den kan udskiftes og justeres hurtigt og uden værktøj takket være en videreudviklet mekanisme fra forgængermodellen.
Den forstørrede, antiduggede PINLOCK®EVO-linse fra hjelmens leveringsomfang giver et uhindret udsyn i en stor del af det anvendelige synsfelt, selv under vanskelige vejrforhold, takket være de langt tilbage placerede monteringspunkter.
Hageremmen med dobbelt-D-lukning er let justerbar og holder hjelmen sikkert på plads.
I nødstilfælde kan kindpuderne let fjernes for at fjerne hjelmen forsigtigt takket være EQRS-systemet (Emergency Quick Release System).

Bærerkomfort
5 forskellige ydre skalstørrelser (XXS-S | M | L | XL-XXL | XXXL) gør NXR2 til en kompakt, let sportshjelm med en bred vifte af størrelser. Den lave vægt aflaster nakkemusklerne og reducerer dermed træthedseffekten, uanset om det er ved sportslig brug på racerbanen eller på længere ture.
Den tredimensionelt formede hovedpude, de forformede kindpuder samt hageremspuden er helt aftagelige og kan vaskes. Let ru, men bløde, hurtigtørrende overtræksmaterialer reducerer pudernes friktion på huden og sikrer en behagelig fornemmelse. De nydesignede kindpuder gør det nemmere at tage hjelmen på og af. Takket være deres mere voluminøse underside reducerer de støjforurening for brugeren. Hoved- og kindpuder fås i forskellige tykkelser til individuel tilpasning af hjelmen.
Aftagelige ørepuder i øreområdet bidrager effektivt til støjreduktion.
Forsyninger i øreområdet gør det muligt at installere et kommunikationssystem.

Ventilation
De 6 ventilationsindgange og 4 udstødningsudgange i SHOEI NXR2 er forbundet via et forgrenet ventilationssystem inde i hjelmskallen og reducerer mærkbart den indre temperatur og fugtighed inde i hjelmen. De sikrer altid en tilstrækkelig tilførsel af frisk luft til rytteren uden at øge støjniveauet. Resultatet er et behageligt indvendigt hjelmklima for en koncentreret og træthedsfri kørsel, både til sportslig kørsel på racerbanen og til motorcykelture til varme lande.
Vejledningen til lukning af ventilationsåbningerne er let at mærke selv med handsker.

Aerodynamik
Den integrerede spoiler i baghovedet stabiliserer hjelmen ved højere hastigheder. Det kompakte og aerodynamisk optimerede design af SHOEI NXR2 reducerer vindmodstanden og tendensen til at løfte sig igen i forhold til de allerede lave værdier fra forgængermodellen. Dette aflaster effektivt rytterens nakkemuskler og reducerer træthedseffekten selv på længere ture.
Vortexgeneratorer på visirets kanter og en nyudviklet visirforsegling minimerer støjgenerering i visirområdet.

Accessories
Visirerne fås til SHOEI NXR2 i en række forskellige farvetoner og spejlbelægninger, som kan anvendes i overensstemmelse med ECE-homologationsretningslinjerne. Hjelmen er som standard udstyret med et klart visir af typen CWR-F2. Der kan monteres PINLOCK®EVO linser med anti-tåge i alle visirer af denne type, hvoraf et af dem følger med hjelmen.
I SHOEI's tilbehørsprogram fås kind- og hovedpuder i forskellige størrelser og tykkelser til erstatning af de originale puder eller til tilpasning af hjelmen. Der fås også en hageremspude, en åndedrætsværn og et hageskjul.

Leveringsomfang
Leveringsomfanget af SHOEI NXR2 omfatter en PINLOCK®EVO-linse til brug i CWR-F2-standardvisiret og matchende udskiftningsstifter.
Der medfølger også en åndedrætsværn, et hagesmæk, SHOEI logo klistermærker, en original SHOEI hjelmtaske til skånsom opbevaring af hjelmen og en silikoneolie til pleje af visirets forsegling og mekanisme.
Hjelmmanualen og brochuren "Sådan bruger du din hjelm korrekt" indeholder værdifulde tips om brug, vedligeholdelse og pleje af SHOEI NXR2.

Specifikationer
Specifikationer
VersionGlasfiber
MærkeShoei
AldersgruppeVoksne
FarveSort
SæsonHele året rundt
KønUnisex
Lakeringmat
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Shoei NXR2 Faust TC-5 motorcykelhjelm (mat sort / brun)
Ofte købt sammen
Samlet pris