Alpinestars Tech-Air 5 System Airbag motorcykelvest

SKU
MD93850-MAIN
HURTIG LEVERING
SIKKER BETALING

Information om produktet

Note: Denne vare må kun sælges af en autoriseret lokal forhandler, og kan derfor desværre ikke sendes.


Alpinestars Tech-Air 5 Airbag Vest

Alpinestars har omdefineret beskyttelse for motorcyklister siden starten i 1963 og lancerer nu det helt nye Tech-Air® 5 autonome motorcykelairbag-system. Tech-Air® 5 er den seneste tilføjelse til Alpinestars Tech-Air®-familien, som omfatter Tech-Air® Race- og Tech-Air® Street-systemerne. Alpinestars fortsætter med at være førende inden for aktiv airbagteknologi til ryttere og deres passagerer.

OPDATERING:
En ny softwareopdatering til Tech-Air 5 er tilgængelig i Alpinestars Tech-Air-appen! Med denne softwareopdatering er der nu indført RACE RIDING MODE.
Tech-Air 5 leveres som standard i STREET RIDING MODE.
Først skal Tech-Air App'en opdateres til den nyeste version (dette sker normalt automatisk, medmindre de automatiske App-opdateringer er deaktiveret).
Åbn derefter App'en, og vælg Indstillinger og Software der. Så snart Tech-Air 5-vesten er tændt, og systemet er parret med appen, kan systemets software opdateres i appen via dette punkt.

Når opdateringen er gennemført, vil du som rytter se den nye indstilling „Riding Modes“ i appens indstillinger og kan skifte mellem STREET og RACE Mode.
Bemærk venligst, at „RACE RIDING Mode“ bruges til ridning på lukkede baner og kan ikke bruges til andre former for ridning!!!

Funktioner:

 • Tech-Air® 5 er en slank, selvstændig, bærbar airbag vest, der kan bæres under enhver monteret tekstiljakke eller Tech-Air-kompatibel jakke.
 • Tech-Air® 5 giver uovertruffen beskyttelse af overkroppen og beskytter motorcyklister ved at dække rytterens skuldre, bryst, ribben og hele ryggen.
 • Skulderbeskyttelse er afgørende ved en kollision: rytterens skuldre er unikt beskyttet af Tech-Air®, hvilket minimerer risikoen for skader på skuldre og kraveben.
 • Integrerede sensorer: Så snart en ulykkessituation registreres, udløses en beskyttende airbag, der giver uovertruffen beskyttelse af rytteren med en maksimal oppustningstid på 40 ms.
 • Stødabsorberingen ved brug af airbaggen fører til en reduktion af stødkraften på op til 93 % sammenlignet med en passiv beskytter.
 • Systemet er også ekstremt nemt at bruge: Du skal blot lynlåse vesten og lukke den magnetiske klap, og så er du klar til at gå

Specifikationer:
Teknologi:

 • Den avancerede Tech-Air® 5 wearable vest har et aktivt elektronisk system med seks integrerede sensorer (3 gyroskoper og 3 accelerometre) og en kollisionsalgoritme, der bruger AI til at overvåge præcis, hvornår airbaggen skal udløses i tilfælde af en kollision. Den er udviklet på baggrund af mange års forskning med verdens bedste MotoGP-kører og Alpinestars-kunde, og data fra millioner af kilometer og tusindvis af ulykker er blevet analyseret for konstant at forbedre den intelligente algoritme til registrering af kollisioner.
 • Tech-Air® 5 har Bluetooth-tilslutning og en tilhørende Tech-Air®-app, der viser systemets driftsstatus, batteristatus og en detaljeret analyse af en tur via køreren smartphone.

Batteri:

 • Lithium-ion-batteri med 30 timers driftstid.
 • En LED-indikator viser airbaggens driftsstatus.
 • Systen er udstyret med en magnetisk mikro-USB-oplader.

Godt at vide:

 • Efter indsættelse skal vesten sendes ind, da kun uddannet personale må tage sig af reparationen af gaspatronerne - indsættelsesservice 299,95 EUR
 • Hvert andet år skal vesten sendes ind til vedligeholdelse - vedligeholdelsesservice 99,95 EUR

Specifikationer
Specifikationer
MærkeAlpinestars
FarveBeige
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Alpinestars Tech-Air 5 System Airbag motorcykelvest
Ofte købt sammen
Samlet pris
Kunder, der har set denne vare, har også set
Held eVest Clip-In Airbag motorcykelvest
Held eVest Clip-In Airbag motorcykelvest
2.420,97D K K Regular Price 2.968,19D K K
Dainese Smart HI VIS Airbag motorcykelvest (neongul)
Dainese Smart HI VIS Airbag motorcykelvest (neongul)
4.203,68D K K Regular Price 5.936,79D K K