-50%

Suomy Stellar Plain motorcykelhjelm (B-Ware | mat sort)

Regular Price 1.554,60D K K Special Price 773,39D K K
På lager
SKU
MD96300
HURTIG LEVERING
SIKKER BETALING

Information om produktet

B-ware

Designet til de yngste Suomy-ryttere, STELLAR er en full-face hjelm, der er overkommelig for alle. Den er inspireret af dens forgænger Speedstar og fuldender serien. Bredt visir i optisk klasse 1, herunder Pinlock Max Vision og Maxi indervisir, opfylder alle synlighedsforhold. Stabil og behagelig pasform, aftageligt inderstykke i allergivenligt stof og et luftindtag foran, der sikrer bedre luftstrøm selv ved laveste hastighed, er et must selv for en hjelm med termoplastisk Adv-skal. Der er blevet tilføjet nye og spændende designs til den eksisterende symbolgrafik, Stellar-symbolet.

Materialer

  • Shell af ADT Advanced Thermoplastic, fremstillet i to størrelser (M og L).
  • Intern polystyren i 2 størrelser (M og L) for en optimal, behagelig pasform.
  • Shield vidvinkel, termoformet fra en flad plade. Optisk klasse 1 og Pinlock max vision.
  • Intern solskærm Bred røg, der let kan opnås udefra.

Ventilation

  • FRONT AIR INLET Luftstrømmen i hjelmens øverste forreste del kan reguleres ved at justere den midterste del af luftindtaget.
  • BAGLUGTVENTILATORER Det innovative luftindtag bagtil er designet til yderligere at forbedre ventilationen i hjelmen ved at bruge restluftstrømme, som igen skaber en undertrykkelse i den nederste del af hjelmen takket være Venturi-effekten, hvilket sikrer, at den varme luft bliver kraftigt udsuget og opretholder en behagelig temperatur.

Sikkerhed

For at sikre maksimal sikkerhed skal hjelmen sidde godt fast og være korrekt og sikkert fastgjort, så den ikke kan fjernes ved at trække eller vride den rundt om hovedet.
Hvis den er for stor, kan den glide over øjnene eller dreje i sidelæns retning på grund af bevægelser under kørslen, hvilket hindrer udsynet til højre.

Udvendig skal fremstillet af ADT Advance termoplast, fremstillet i 2 størrelser (M og L).


Interiør POLYSTYROL- beskyttende foring, fås i 2 størrelser (M og L). Den særlige form og konstruktion i forskellige tætheder øger den mekaniske modstandsdygtighed over for utilsigtede stød. De interne kanaler, der er undersøgt i vindtunnelen, garanterer perfekt ventilation.

Visir Klasse Optisk 1 med Pinlock Max Vision.

INTERIOR SUNVISOR.

RETENTION SYSTEM D-RING er blevet undersøgt og patenteret af Suomy. Det er blevet undersøgt af millioner af slutbrugere og er det bedste system i verden. Hageremmen har en D-ring af rustfrit stål og en knap til fastgørelse af lukningen. Knappen er placeret i et område, der er helt frit, og kan nemt bruges selv med handsker på: Når knappen er lukket, danner hageremmen en løkke, der kan bruges som en ring til at trække i fanen og frigøre lukkesystemet.

Specifikationer
Specifikationer
VersionPolycarbonat
MærkeSuomy
AldersgruppeVoksne
FarveSort
SæsonHele året rundt
KønUnisex
StørrelseXS (53)
HjelmstørrelseXS (53/54)
SolvisirJa
Lakeringmat
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Suomy Stellar Plain motorcykelhjelm (B-Ware | mat sort)
Ofte købt sammen
Samlet pris
Kunder, der har set denne vare, har også set