-44%

Suomy SR Sport Attraction motorcykelhjelm

2.179,57D K K Regular Price 3.898,22D K K
SKU
MD91318-MAIN
HURTIG LEVERING
SIKKER BETALING

Information om produktet

SR-SPORT, den racerhjelm, der er designet og brugt af Suomy-kørere i alle Speed Championships fra MotoGP til CIV. Et vigtigt visitkort for SR-SPORT, som gør de mest selektive internationale baner til sit naturlige habitat og kombinerer teknologi og ydeevne for professionelle. Nu tilgængelig for alle krævende piloter. Enestående sikkerhedsniveau, spoiler med dobbelt funktionalitet af forlængelsesstabilisatoren for maksimal komfort selv ved høj hastighed, termoformet visir med antidugbehandling på hele overfladen, de fremragende egenskaber ved SR-SPORT.

SIKKERHED:

SKAL lavet af Tricarboco materiale, blandet stof af .,, kulstof og fibre, bundet med harpiks og produceret i 2 forskellige størrelser (M og L), håndtrykt ved hjælp af de nye teknologier ved hjælp af aramidharpikser.

INTERIOR POLYSTYRENE af beskyttelse i to størrelser (M og L). Den specielle udformning og den differentierede konstruktion med forskellig tæthed øger den mekaniske modstandsdygtighed i tilfælde af uheldige stød; Udstyret med vindtunnelkanaler garanterer den perfekt ventilation.

Den thermoformede og ikke sprøjtestøbte visir er fremstillet af en flad film. Hvert visir er derfor unikt og har uovertrufne optiske og mekaniske holdbarhedsegenskaber. Med dette system og brugen af en polycarbonatfilm, der er specielt fremstillet af For General Electric, som er ridsefast på ydersiden og tågefri på indersiden, er det desuden ikke nødvendigt at anvende voluminøse og til tider forvrængende film på visiret.

D-ring fastholdelsessystemet, der er udviklet og patenteret af Suomy, er blevet testet af millioner af brugere og er fortsat det bedste fastholdelsessystem i verden.
Stroppen er udstyret med en D-ring i rustfrit stål og en fastgjort stropknap. Fastgørelsesknappen er placeret i et helt frit og tilgængeligt område og gør det muligt at betjene udløsningssystemet nemt og komfortabelt, selv når man bærer handsker.
Det specielle design af D-ring-systemet (patenteret af Suomy) gør det muligt at udløse fastholdelsessystemet uden problemer, selv når man bærer handsker: Når den automatiske knap er lukket, danner bæltet et knaphul, som kan bruges på en meget enkel måde som følger: « ring • for at trække i udløsningsfanen og frigøre D-ringens lukkesystem.

INNER SPACE COMFORT:
Hele aftagelige og vaskbare puder i forskellige tykkelser for fuldstændig tilpasning af det endelige produkt.
INNER PADS aftagelige og vaskbare, i forskellige tykkelser for fuldstændig tilpasning af det endelige produkt.
Den aftagelige inderskal er ergonomisk designet til at give en jævn og kontrolleret støtte over hele hovedet.
De synlige ventilationsåbninger sikrer, at den indkommende luftstrøm termoregulerer hjelmens inderside, og at den varme luftstrøm let kan udledes bagud fra hjelmen.
De indre områder (pude og inderskal) er udelukkende fremstillet af fint COOLMAX® ACTIVE-stof med INTERPOWER-behandling:

  • Fører sved væk fra kroppen
  • Holder dig kølig, tør og komfortabel
  • Let, blødt og åndbart stof
  • Præstationstestet og certificeret af ADVANSA

Aftagelig PARANASO

MATERIALER:
Skjold af TRICARBOCO materiale, fremstillet i to størrelser (M og L), blandet stof af .
Indvendig polystyren i 2 størrelser (M og L) for at give den bedst mulige ergonomi med varierende tæthed alt efter størrelse. Udstyret med vindtunnelkanaler.
Visir trykt og fremstillet af en flad plade og derefter termoformet. Permanent anti-dug og anti-ridsebehandling.

VENTILATION:
Den innovative bagluftindtag på SR SPORT er designet til yderligere at forbedre den interne ventilation af selve hjelmen ved at bruge de resterende luftstrømme, der takket være Venturi-effekten skaber og sikrer en depression i den underliggende del af hjelmen Dette resulterer i en betydelig udsugning af intern varm luft og den deraf følgende opretholdelse af en behagelig temperatur også i baghovedet (nakken).

AERODYNAMIK:
S SR SPORTs ventilationssystem optimerer sammen med den særlige form på den indre polystyrenskal de eksterne og interne strømme.
Drevet af luftindtag og ved at udnytte Venturi-effekten optimerer de den interne ventilation. Bagspoileren er designet til at reducere vibrationer på hjelmen og flytte "udløsningspunktet" for den aerodynamiske strøm så langt som muligt. Dette reducerer de hvirvler, der dannes, når en krop rammer en aerodynamisk strømning, og forbedrer også spredningen af strømmene.
Dette sikrer en jævn og kontinuerlig fordeling af luftstrømmen inde i skallen, hvilket også hjælpes af udstødningsgitteret, der er placeret bagpå.

FORSIGTIG:
Hjelmene leveres KUN med et KLART visir, spejlede eller tonede visirer kan fås separat

Specifikationer
Specifikationer
VersionGlasfiber
MærkeSuomy
AldersgruppeVoksne
FarveSort
SæsonHele året rundt
KønUnisex
SolvisirJa
Lakeringglitrende
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Suomy SR Sport Attraction motorcykelhjelm
Ofte købt sammen
Samlet pris
Kunder, der har set denne vare, har også set