-46%

Suomy Speedstar Propeller Motorcykelhjelm (hvid)

1.559,51D K K Regular Price 2.891,75D K K
SKU
MD88272-MAIN
HURTIG LEVERING
SIKKER BETALING

Information om produktet

SPORTTOURING

Speedstar

Den ambitiøse Speedstar er den nye Suomy-intuition, der tilbyder et nyt koncept for en alsidig sportshjelm med mere end 20 års erfaring inden for konkurrencer. Hyppige vindtunnelsessioner, der er testet som en racerhjelm, har gjort det muligt at skabe dynamiske former, en stærk aerodynamisk koefficient og en misundelsesværdig balance. R & amp; D, Design og Riding Test-afdelingen har udviklet en pakke af løsninger, der forbedrer komfort og alsidighed gennem åndbare tekniske stoffer, D-ring hageremmen og den afbalancerede pasform til alle ryttere. Det nye injektionsvisir med optisk klasse 1 og variabel tykkelse sikrer det bedste udsyn fra flere vinkler med Pinlock Max Vision. Den indbyggede Wide-Sunvisor strækker sig til kindpuderne og giver fuld beskyttelse mod sollys.

Skallen er lavet af TRICARBOCO-materiale, fremstillet i to størrelser (M og L), blanding af .,,, kulfiber og fiber, harpiks overalt.
Intern polystyren i 2 størrelser (M og L) for en optimal, behagelig pasform.
Shield vidvinkel, termoformet fra en flad plade. Optisk klasse 1
Intern solafskærmning Bred røg, der er let tilgængelig udefra.

FRONT AIR INLET Luftstrømmen i den øverste forreste del af hjelmen kan reguleres ved at justere den centrale del af luftindtaget.

BAGLUGTVENTILATORER Det innovative luftindtag bagtil er designet til at forbedre ventilationen i hjelmen yderligere ved at bruge restluftstrømme, som igen skaber en undertrykkelse i den nederste del af hjelmen takket være Venturi-effekten, hvilket sikrer, at den varme luft bliver kraftigt udsuget og opretholder en behagelig temperatur.

SIDE LUFTINDTAG De faste luftindtag på siderne muliggør luftudsugning i hjelmen gennem Venturi-effekten. Den specielle form kan også minimere turbulens og begrænse muligheden for at ryste hjelmen.

De dobbelte spoilere er blevet undersøgt for at reducere hjelmvibrationer. De forsynes af den interne luftventilation og optimerer ved hjælp af Venturi-effekten den interne ventilation.
Dette sikrer en ensartet diffusion af luftstrømmen i den indre del af skallen.

For at sikre maksimal sikkerhed skal hjelmen sidde tæt og være korrekt og sikkert fastgjort, så den ikke kan fjernes ved at trække eller vride den rundt om hovedet.
Hvis den er for stor, kan den glide over øjnene eller dreje i sidelæns retning på grund af bevægelser under kørslen, hvilket hindrer udsynet til højre.

Overskallen er fremstillet af Tricarboco materiale, blanding af .,, kulfiber og fibre, bundet af harpiks, fremstillet i 2 størrelser (M og L), fremstillet i hånden ved hjælp af nye teknologier, der giver mulighed for aramidharpiks.


Interiør POLYSTYROL- beskyttende foring, fås i to størrelser (M og L). Den særlige form og konstruktion i forskellige tætheder øger den mekaniske modstandsdygtighed over for utilsigtede stød. De indvendige kanaler, der er undersøgt i vindtunnelen, garanterer perfekt ventilation.

Visir Klasse Optisk 1 med Pinlock Max Vision.

RETENTION SYSTEM D-RING er blevet undersøgt og patenteret af Suomy. Det er blevet undersøgt af millioner af slutbrugere og er det bedste system i verden. Hageremmen har en D-ring i rustfrit stål og en knap til fastgørelse af lukningen. Knappen er placeret i et område, der er helt frit, og kan nemt bruges selv med handsker på: Når knappen er lukket, danner hageremmen en løkke, der kan bruges som en ring til at trække i fanen og frigøre lukkesystemet.

Specifikationer
Specifikationer
VersionGlasfiber
MærkeSuomy
AldersgruppeVoksne
FarveHvid
SæsonHele året rundt
KønUnisex
SolvisirJa
Lakeringmat
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Suomy Speedstar Propeller Motorcykelhjelm (hvid)
Ofte købt sammen
Samlet pris
Kunder, der har set denne vare, har også set