Shoei GT-Air II motorcykelhjelm (sølv)

SKU
MD88315-MAIN
HURTIG LEVERING
SIKKER BETALING

Information om produktet

Den NYE GT-Air II - Svaret på alle forhold

Get-Air har med sit dristige, innovative design og exceptionelle sikkerhedsfunktioner været førende inden for den touring-orienterede hjelmindustri siden introduktionen i 2013. Med introduktionen af den nye GT-Air II er barren blevet hævet endnu en gang.

GT-Air II fås i 7 farver og 9 grafiske muligheder og har et aggressivt og kompakt skaldesign. Alle test blev udført i vindtunnel og sikrer afslappet kørsel og mindre turbulens. Derudover er GT-Air II forberedt til SENA SRL2 * (SHOEI RIDER LINK2) intercom-systemet, som kan integreres perfekt i hjelmskallen uden en fremstående kontrolenhed.

Det 3D-formede visir (CNS-1) med sin optimerede visirbund giver et særligt stort udsyn og en unik form for optimal tætning. Den modificerede QSV-2 indvendige solskærm på GT-Air II er blevet forlænget med 5 mm for at reducere mængden af lys, der kommer gennem mellemrummet mellem den nederste kant og øjenåbningen. Det rustfri stål mikro-ratchetsystem og et fuldt udtageligt og vaskbart indersystem sikrer maksimal komfort for rytteren.

De 6 størrelsesmuligheder (XS-XXL) er lavet af 3 forskellige yderskala konstruktioner (1. XS-M, 2. L, 3. XL-XXL) for perfekt pasform og kompakte dimensioner. Derudover gør et nyudviklet ventilationssystem - med 2 indgange i det øverste hoved- og hageområde og 4 udgange i det øverste rygområde - igen en SHOEI til det bedste og det perfekte valg for motorcykelentusiaster!

Specifikationer
Specifikationer
VersionGlasfiber
MærkeShoei
AldersgruppeVoksne
FarveSølv
SæsonHele året rundt
KønUnisex
SolvisirJa
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Shoei GT-Air II motorcykelhjelm (sølv)
Ofte købt sammen
Samlet pris
Kunder, der har set denne vare, har også set