-30%

Nolan N100-5 Hilltop N-Com N-Com flip-up hjelm (rød)

2.477,99D K K Regular Price 3.515,36D K K
SKU
MD94627-MAIN
HURTIG LEVERING
SIKKER BETALING

Information om produktet

Nolan N100-5 Hilltop N-Com flip-up hjelm

Den nye komfort flip-up hjelm fortsætter konsekvent udviklingen af sin forgænger, Nolan N104 Absolute, og imponerer med sit elegante design, mange tekniske funktioner og et stort udvalg af farver og dekorationer. Dens kompakte dimensioner (takket være to forskellige skalstørrelser), dobbelt P/J-homologation, et ultrabredt visir, et solvisir, der kan justeres i forskellige positioner, Airbooster-teknologi for optimal ventilation, den patenterede elliptiske åbningsmekanisme og meget mere gør Nolan N100-5 til en reference i klassen af klaphjelme til alle typer af allroundere.

Funktioner:

 • Visir: Ultrabred, fremstillet af Lexan, ridsefast belagt
 • Solvisir UV 400-beskyttelse: mørkt tonet, fremstillet af Lexan, ridsefast belagt, justerbar i forskellige positioner
 • Interiør: Aftagelig og vaskbar, aftagelig nakkepude
 • Ventilation: Airbooster-teknologi for optimal ventilation
 • Slukning: Microlock-lukning for maksimal sikkerhed
 • Særlige funktioner: forberedelse til goggle-kanal, dobbeltvirkende hagerem med enhåndsbetjening, der minimerer risikoen for utilsigtet åbning, hagespændehåndtag til åben kørsel (P/J dobbelt homologering), elliptisk hagespænde-mekanisme, der trækker hagespænden tættere på skallen, når den bæres åben

Specifikationer:

 • ECE 22. 05
 • Vægt: ca. 1650 g
 • 2 hjelmskalstørrelser: XXS–M og L–3XL

N-Com forberedelse:

 • B901L R-serien / B901 R / B601 R-serien / B1. 4 / ESS / MCS III R Series

Teknologier:

 • P/J Homologation: Hjelmen er homologeret i en P/J dobbeltkonfiguration, da den har en aftagelig hageskærm (med luftindtag), der har bestået de homologationstest, som kræves i FN/ECE-direktivet for hjelme.
 • VIDT VISØR: Den store overflade på S/R-visiret (ridsefast) giver også bedre udsyn fra siden, hvilket øger den aktive sikkerhed betydeligt. Visirmekanismen med tiltfunktion giver en større udvidelse af det område, der er dækket af Pinlock®, og reducerer risikoen for utilsigtet åbning/lukning af visiret.
 • PINLOCK® FOG-RESISTANT INDERVISIR: Takket være det patenterede justeringssystem kan Pinlock® indervisirets udvidelse justeres fra ydersiden til visiret uden at skulle fjerne det. Full Silicone Border (FSB), der er indført på licens fra Pinlock®, gør det muligt at udvide luftkammeret mellem hjelmens yderside og inderside, hvilket yderligere reducerer risikoen for tåge. For det andet reducerer det risikoen for ridser på visiret.
 • VPS SOLSKÆRM: Den er støbt af LEXAN, er S/R (ridsefast) og F/R (tågebestandig) behandlet og giver UV-beskyttelse op til 400 nanometer. Den kan nemt fjernes for vedligeholdelse og rengøring og er fuldt justerbar.
 • VENTILATIONSSYSTEM +AIRBOOSTER TECHNOLOGY: Det eksklusive „AirBooster Technology“ luftstrømssystem giver optimal ventilation, når rytterens hoved har mest brug for det: Luften suges ud fra det øverste luftindtag og tvinges ind i de mest kritiske områder. Dette forhindrer distraktion for at sikre maksimal komfort selv under ekstreme kørselsforhold.
 • HAGEBESKYTTELSESROTATION MED ELLIPTISK TRAJEKTION (patenteret): Den roterende bevægelse af hagesmækken med elliptisk åbningsmekanisme gør det muligt at holde den samlede størrelse af hjelmens forside på et minimum, når hagesmækken er åben. „Seal“ effekten er således stærkt reduceret, og kørekomfort er garanteret, selv når hagesmækken er åben.
 • DUAL ACTION (patenteret): Placeret i midten af hagesmækken, giver den mulighed for nem åbning med én hånd. Den dobbelte åbningsmekanisme reducerer risikoen for utilsigtet åbning: hagesmækken kan kun åbnes ved at aktivere det første udløserhåndtag (eller sikkerhedslås) og derefter aktivere det andet håndtag.
 • MICROLOCK2 (patenteret): Det er et patenteret dobbelt håndtag med mikrometrisk justering. Den består af et termoplastisk, ergonomisk åbningshåndtag og et andet tand- og fastholdelseshåndtag i aluminium. Det tandede håndtag frigør den mikrometriske strimmel, og derfor kan hageremmen kun åbnes med en meget bred rotation af åbningshåndtaget. Denne anordning minimerer muligheden for utilsigtet åbning af spændet.
 • SINGLE-BLOCK CHEEK PADS: Den indvendige skumpolstring til kindpuderne er designet til at give et jævnt tryk over en længere periode sammenlignet med konventionelle puder. Desuden kan stofbetrækkene fjernes for at lette vask af disse.
 • CLIMA COMFORT INDRE PADDING: Et nyt koncept, den indvendige polstring er lavet af dobbelt perforeret mikroperforeret stof. I kombination med det øverste ventilationssystem "AirBooster Technology" fordeler det luften i den øverste del af rytterens hoved. Forrudens form gør det lettere at lukke chinguardet og beskytter mod forstyrrende luftstrømme i hageområdet.
 • HALSRULLE: Aftagelig, vaskbar og justerbar, og kan derfor nemt tilpasses rytterens form og de forskellige opsætningsmuligheder, der følger af forskellige kørestillinger.
 • MODELLET FORING TIL DE INDRE SKÆKPADSER I POLYSTYREN: Hjelmen har en innovativ indvendig foring til de indvendige kindpuder af polystyren, som giver en mere præcis justering af stoffets indvendige kindpuder. Denne indvendige foring, som giver produktet en finish af høj kvalitet, er også huset for hovedtelefonerne til N-Com-kommunikationssystemet.
 • Klar til N-COM: Hjelmen er konfigureret og godkendt med N-Com-kommunikationssystemet og det innovative ESS (Emergency Stop Signal).

Inkluderet i leveringen:

 • 1x Nolan N100-5 Hilltop N-Com flip-up hjelm
 • 1x Pinlock linse (FSB 4L)

Specifikationer
Specifikationer
VersionPolycarbonat
MærkeNolan
AldersgruppeVoksne
FarveRød
SæsonHele året rundt
KønUnisex
SolvisirJa
Lakeringglitrende
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nolan N100-5 Hilltop N-Com N-Com flip-up hjelm (rød)
Ofte købt sammen
Samlet pris
Kunder, der har set denne vare, har også set
Caberg Duke II Superlegend motorcykelhjelm
Caberg Duke II Superlegend motorcykelhjelm
1.660,00D K K Regular Price 1.952,94D K K
HJC i100 Beston Klapphelm (weiß/schwarz)
HJC i100 Beston Klapphelm (weiß/schwarz)
2.530,41D K K Regular Price 2.811,57D K K
Nolan N100-5 Hilltop N-Com N-Com flip-up hjelm (hvid)
Nolan N100-5 Hilltop N-Com N-Com flip-up hjelm (hvid)
2.741,26D K K Regular Price 3.749,72D K K
HJC IS-MAX II Mine MC7SF motorcykelhjelm
HJC IS-MAX II Mine MC7SF motorcykelhjelm
1.686,70D K K Regular Price 1.874,12D K K