Kriega R22 rygsæk (sort)

1.632,72D K K
På lager
SKU
MD97587
HURTIG LEVERING
SIKKER BETALING

Information om produktet

Kriega R22

R22 er den ultimative alsidige rygsæk i mellemstørrelse med 18 liter vandtæt opbevaringsplads, en 4 liters frontlomme med adgang til DeepL og plads til en 17" laptop.

Langvarig holdbarhed kommer fra 420D Cordura® og nylon ripstop-konstruktion, alt sammen bygget på Kriegas banebrydende Quadloc-Lite fuldt justerbare seletøj.

R22'eren med mange funktioner tilbyder den perfekte blanding af stil og funktionalitet og er øjeblikkeligt genkendelig som en ikonisk rygsæk blandt alle vejrryttere.

Funktioner

Fire kompressionsremme holder lasten stabil. Hovedrummet indeholder et indvendigt for med tapede sømme, der holdes på plads med velcrobånd. De kan nemt tages af for at blive rengjort og er hvide i farven, så det er nemmere at finde sættet i bunden af pakken. Det aftagelige hvide for er vandtæt på grund af de tapede sømme.

Frontlommen på 4 liter er ideel til let tilgængelige ting.

Quadloc Lite-selen overfører vægten fra skuldrene til brystet og kroppen. Air Mesh-rygpanelet giver overlegen kørekomfort med stor luftgennemstrømning.

Designet og konstrueret med materialer af højeste kvalitet, tilbyder Kriega en ergonomisk perfekt bagageløsning, der passer til de mest krævende motorcyklister.

Optionelt kan rygsækken udvides med US Drypacks: US-5 eller US-10 for yderligere 5 eller 10 liter vandtæt bagage

10 års garanti

Specifikationer
Specifikationer
MærkeKriega
AldersgruppeVoksne
FarveSort
SæsonHele året rundt
KønUnisex
Størrelse22 lt.
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kriega R22 rygsæk (sort)
Ofte købt sammen
Samlet pris
Kunder, der har set denne vare, har også set