-10%

H.A.D. Renaissance Fleece halstørklæde (sort / grå)

Regular Price 195,53D K K Special Price 175,98D K K
På lager
SKU
MD96305
HURTIG LEVERING
SIKKER BETALING

Information om produktet

H.A.D.® Fleece - H.A.D.® til den kolde årstid

H.A.D® Originals tørklæderne med påsyet fleece beskytter mod vind og vejr ved ekstreme temperaturer og giver ekstra beskyttelse og varme. Den kombinerer fordelene ved H.A.D.® Originals med den særlige beskyttelse og komfort, som fleece giver. Den påsyede, bløde og slidstærke fleece har en høj komfortfaktor, en blød fornemmelse og er meget hudvenlig. Desuden er den påsyede fleecebeklædning behageligt blød, let og meget åndbar.

Egenskaber:

  • Bredde: 25 cm
  • Højde: 50 cm
  • Bedre strækbarhed
  • Atmende
  • Thermoregulering
  • Varmende
  • 100% fremstillet i Tyskland
  • Testet i henhold til Oeko-Tex® Standard 100, klasse 1

Materiale:

  • 100% polyester

Alt du behøver at vide om H. A.D.® Originals, som du bør vide:

Tænker du, at du holder et simpelt rørtørklæde i dine hænder? Langt fra! Vær sikker på, at du har et ægte kvalitetsprodukt foran dig, som kan meget og stadig har masser af stil!

De sømløse strikkede H.A.D.® Originals har i 15 år stået for multifunktionel hovedbeklædning i førsteklasses kvalitet à la Made in Germany.

H.A.D.® Originals er 100% fremstillet i Tyskland i vores egen produktion. Kun på denne måde kan vi garantere den høje kvalitet af de funktionelle tørklæder for vores kunder på lang sigt.

H.A.D.®-produkter er kendetegnet ved deres holdbarhed i strikning og trykning. Hvor andre klude begynder at blive svækket efter uger og vask, bevarer H.A.D.® Originals deres pasform og farveægthed selv efter mange år. Dette bekræftes af et stadigt voksende fællesskab fra hele verden, som ikke efterlader andet end H.A.D.®-tørklæder på og omkring deres hoveder. Det er motivationen til konstant at udvikle og forbedre H.A.D.® Originals.

Brugseksempler:

H.A.D.® Originals funktionstørklædet kan forvandles til et pandebånd, halstørklæde, kasket, pirattørklæde og meget mere med få trin.

Specifikationer
Specifikationer
VersionTekstil
MærkeH.A.D
AldersgruppeVoksne
FarveSort
SæsonHele året rundt
KønUnisex
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:H.A.D. Renaissance Fleece halstørklæde (sort / grå)
Ofte købt sammen
Samlet pris
Kunder, der har set denne vare, har også set