-23%

Arai Tour-X4 Africa Twin motorcykelhjelm (hvid / blå / rød)

6.874,23D K K Regular Price 6.874,23D K K
SKU
MD85211-MAIN
HURTIG LEVERING
SIKKER BETALING

Information om produktet

Klar til alt ARAI´sTOUR-X4

Eventyr, grand tour eller hård off-road, Arai Tour-X4 er klar til enhver brug.
Vores nye Tour-X4 har en helt ny ydre skal.

Renoveret for at være hårdere, stærkere og stivere end nogensinde før.
Da Tour-X4 bruges af mange brugere under de hårdeste forhold, er især ventilationssystemet blevet redesignet for at opnå maksimal effektivitet.
De nye kindpuder i FCS-design (Facial Contour System) har en tæt pasform og støtter ansigtet optimalt langs underkæbelinjen.
For individuel tilpasning til det pågældende hoved er der mulighed for at polstre standard kind- og hovedpuderne med 5 mm hver.
Puder i forskellige tykkelser er naturligvis også tilgængelige som ekstraudstyr.
Bær Tour-X4 med eller uden skilt, med eller uden visir eller en kombination af begge dele.
Det store synsfelt giver også god plads til brug af cross goggles.

Penetrationstestet*
Alle Arai hjelme er altid designet og testet med henblik på beskyttelse mod penetration, selv om dette ikke er påkrævet i henhold til den gældende europæiske standard ECE 22-05.
A arai penetrationstesten udføres med en 3 kg tung spids testkrop, der falder ned på hjelmen fra en højde på 3 meter.


Glat form, bedre beskyttelse mod ulykker*
Den glatte ydre skal på en Arai-hjelm er designet i denne form for at gøre det muligt for hjelmen at glide over forhindringer med så lidt modstand som muligt i tilfælde af en ulykke. Målet er at generere så få rotationskræfter som muligt gennem vridning. Dette er også grunden til, at alle Arai ventilationselementer altid er designet og monteret på en sådan måde, at de kan løsnes fra hjelmen uden modstand i tilfælde af en ulykke.

Organisk form*
I formen af sine yderskaller tager Arai altid udgangspunkt i den naturlige, organiske form af det menneskelige hoved. Dette minimerer luftturbulens, forbedrer bærekomforten og er visuelt mere attraktivt.

Interiør, der kan vaskes*
Den førsteklasses kvalitet af de anvendte materialer gør det muligt at rengøre en Arai-hjelm med lunkent vand og mild sæbe.

Hård ydre skal, blød indre skal*
Arai bruger en hård ydre skal til at sprede stødets energi i tilfælde af en ulykke og en blødere indre skal til at absorbere den resterende energi bagefter. Den unikke EPS-inderskal i ét stykke, der anvendes her, kombinerer op til 5 forskellige materialetykkelser i én enkelt skal.

Double-D-lukning*
Den flade dobbelt-D-lukning passer forsigtigt til brugerens hoved uden at forstyrre. Ingen bevægelige dele, ingen risiko for rust, en hagespænde, der altid sidder godt fast, og umuligheden af at åbne den selv er overbevisende argumenter for denne type lukning.

Autoskaller i forskellige størrelser*
I modsætning til andre hjelmproducenter bruger Arai af sikkerhedshensyn en separat yderskal til hver af de to hjelmstørrelser i de fleste modeller. Dette og de forskellige Arai-modeller betyder, at hver bruger kan finde præcis den hjelm, der passer og behager ham/hende personligt bedst.

Komfort til hver dag*
Komfort til hver dag opnås gennem kombinationen af organiske former på skallen og individuelt justerbare pasformer på polstringen. Tekstilmaterialer af høj kvalitet og effektiv ventilation fuldender billedet. Takket være en perfekt balance og en konstruktion med lavt tyngdepunkt er Arai-hjelme designet til at kunne bæres i lang tid uden at trætte eller påvirke brugeren.

Begrænset 5-års garanti*
Alle Arai-hjelme har en begrænset 5-års garanti mod fabrikations- og forarbejdningsfejl. Vi udfører servicearbejde på hjelmen i op til 7 år fra produktionsdatoen.

Fremstillet i hånden*
Det tager op til 5 år, før en Arai-medarbejder får ret til at fremstille en yderskal. Der kræves 27 trin og ca. 18 arbejdstimer for at skabe en perfekt Arai-hjelm.

Fem kvalitetstests*
Hver enkelt Arai-hjelm gennemgår fem separate kvalitetstests på forskellige stadier i produktionen. Efter at den ydre skal er fremstillet,
efter at maling eller dekoration er påført, efter samling og på to andre mellemliggende stadier i produktionen.

Specifikationer
Specifikationer
VersionGlasfiber
MærkeArai
AldersgruppeVoksne
FarveHvid
SæsonHele året rundt
KønUnisex
SolvisirNej
Lakeringglitrende
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Arai Tour-X4 Africa Twin motorcykelhjelm (hvid / blå / rød)
Ofte købt sammen
Samlet pris
Kunder, der har set denne vare, har også set