Arai Renegade-V motorcykelhjelm (Frost Black)

SKU
MD85183-MAIN
HURTIG LEVERING
SIKKER BETALING

Information om produktet

Penetrationstestet*
Alle Arai-hjelme er altid designet og testet med henblik på beskyttelse mod penetration, selv om dette ikke er et krav i den nuværende europæiske standard ECE 22-05.
Arai's penetrationstest udføres ved hjælp af en 3 kg tung spids testkrop, der falder ned på hjelmen fra en højde på 3 meter.

Glat form, bedre beskyttelse mod ulykker*
Den glatte ydre skal på en Arai-hjelm er designet i denne form for at gøre det muligt for hjelmen at glide over forhindringer med så lidt modstand som muligt i tilfælde af en ulykke. Målet er at generere så få rotationskræfter som muligt gennem vridning. Dette er også grunden til, at alle Arai ventilationselementer altid er designet og monteret på en sådan måde, at de kan løsnes fra hjelmen uden modstand i tilfælde af en ulykke.

Organisk form*
I formen af sine yderskaller tager Arai altid udgangspunkt i den naturlige, organiske form af det menneskelige hoved. Dette minimerer luftturbulens, forbedrer bærekomforten og er visuelt mere attraktivt.

Interiør, der kan vaskes*
Den førsteklasses kvalitet af de anvendte materialer gør det muligt at rengøre en Arai-hjelm med lunkent vand og mild sæbe.

Hård ydre skal, blød indre skal*
Arai bruger en hård ydre skal til at sprede stødets energi i tilfælde af en ulykke og en blødere indre skal til at absorbere den resterende energi bagefter. Den unikke EPS-inderskal i ét stykke, der anvendes her, kombinerer op til 5 forskellige materialetykkelser i én enkelt skal.

Double-D lukning*
Den flade dobbelt-D lukning passer forsigtigt til brugerens hoved uden at gribe ind. Ingen bevægelige dele, ingen risiko for rust, en hagerem, der altid sidder godt fast, og umuligheden af at åbne den selv er overbevisende argumenter for denne type lukning.

Autoskaller i forskellige størrelser*
I modsætning til andre hjelmproducenter bruger Arai af sikkerhedshensyn en separat yderskal til hver af de to hjelmstørrelser i de fleste modeller. Dette og de forskellige Arai-modeller betyder, at hver bruger kan finde præcis den hjelm, der passer og behager ham/hende personligt bedst.

Komfort til hver dag*
Komfort til hver dag opnås gennem kombinationen af organiske former på skallen og individuelt justerbare pasformer på polstringen. Tekstilmaterialer af høj kvalitet og effektiv ventilation fuldender billedet. Takket være en perfekt balance og en konstruktion med lavt tyngdepunkt er Arai-hjelme designet til at kunne bæres i lang tid uden at trætte eller påvirke brugeren.

Begrænset 5-års garanti*
Alle Arai-hjelme har en begrænset 5-års garanti mod fabrikations- og forarbejdningsfejl. Vi udfører servicearbejde på hjelmen i op til 7 år fra produktionsdatoen.

Fremstillet i hånden*
Det tager op til 5 år, før en Arai-medarbejder får ret til at fremstille en yderskal. Der kræves 27 trin og ca. 18 arbejdstimer for at skabe en perfekt Arai-hjelm.

Fem kvalitetstests*
Hver enkelt Arai-hjelm gennemgår fem separate kvalitetstests på forskellige stadier i produktionen. Efter at den ydre skal er fremstillet,
efter at malingen eller dekorationen er påført, efter samling og på to andre mellemliggende stadier i produktionen.

Specifikationer
Specifikationer
VersionGlasfiber
MærkeArai
AldersgruppeVoksne
FarveSort
SæsonHele året rundt
KønUnisex
SolvisirNej
Lakeringmat
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Arai Renegade-V motorcykelhjelm (Frost Black)
Ofte købt sammen
Samlet pris